TYPO3 developer
Open source cms

Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van TYPO3 kennen wij de mogelijkheden om de best passende oplossing te bieden. Als TYPO3 developer bouwen we kwalitatief hoogwaardige online oplossingen op maat. Ook als TYPO3 developer en hoster kunnen we voor zorgen dat uw website up to date blijft met diverse ontwikkelingen op internet. Er zijn vele developers over de hele wereld die gratis bijdragen aan de ontwikkeling van TYPO3 en de vele modules. Er verschijnen regelmatig updates die ervoor zorgen dat het systeem up to date blijft met diverse ontwikkelingen op internet, veilig en voorzien van de laatste snufjes.

 

Wat is typo3?

TYPO3 is een gratis open source CMS framework waarmee kleine en grote websites en intranet-oplossingen op maat gemaakt kunnen worden. Middels een webbrowser kan de site vanaf iedere computer beheerd worden. Er is door de webredacteur geen kennis van HTML of programmeer-talen benodigd om de site professioneel te kunnen onderhouden en uit te breiden.

 

Typo3 developer in Nederland:

In Nederland werd TYPO3 met name populair toen bekende organisaties het gingen gebruiken zoals : het CNV, de VARA, de TROS, overheidsloket DigiD, de TU Eindhoven, de Erasmus Universiteit etc. De laatste tijd gaan gebruiken ook steeds meer gemeentes TYPO3, zo zijn in 2015 20 Gemeentes overgestapt.

 

Voordelen van typo3:

  1. Open source (geen licentie).
  2. Veel gratis modules.
  3. Gebruiksvriendelijk en de backend werkt voor onervaren webredacteurs intuïtitief.
  4. Geen kennis in html of programmeertaal.
  5. Goed vindbaarheid in Google en andere zoekmachines.
  6. Uw website werkt op alle apparaten.

 

Wij vertellen u graag meer over typo3:

Bent u geïnteresseerd in een TYPO3 website? De medewerkers van Refactory vertellen u er graag meer over. U kunt uw vragen rechtstreeks stellen via het contactformulier, waarna wij contact met u opnemen. We zijn ook telefonisch bereikbaar op nummer (+31) 24 202 0023.

typo3 developer
TYPO3 Contact formulier

Stuur bericht