Grote organisaties, en samenwerkende partijen lopen vaak tegen hetzelfde probleem aan:

Wijzigingen op een gezamenlijk gebruikte voorziening hebben impact, op haar gebruikers en gekoppelde systemen en partijen. Daarom is gedegen afstemming essentieel en moet er inzicht zijn in lopende wijzigingen met bijbehorende status. Zicht op lopende en aankomende wijzigingen en impact bepalen op dergelijke wijzigingen zijn essentieel voor een stabiel draaiende voorziening.

Ons product

U krijgt weer grip de wijzigingsverzoeken. Of ze nu komen uit een grote organisaties met eigen verantwoordelijkheden of meerdere organisaties met hun eigen belangen. Stakeholders kunnen via een gestructureerde manier door middel van de applicatie op elkaars wijzigingen reageren en impact leveren en uiteindelijk toewerken naar een gezamenlijk besluit over de voorgestelde wijziging. Vanuit verschillende rollen kunt u de applicatie gebruiken. Zo kunt u als stakeholder wijzigingen indienen. Als coordinator de wijzigingen verifiëren. En als betrokkene de wijzigingen inkijken. De gebruiker krijgt overzicht in persoonlijke taken en het krijgen van notificaties (o.a. bij nieuwe wijzigingen of openstaande taken). U wordt op de hoogte gehouden van een ingediende wijziging en krijgt een verzoek voor het aanleveren van de impact op uw verantwoordelijkheidsgebied.

Met als resultaat

Een platform waarbij partijen efficient samenwerken en wijzigingen soepel verwerkt worden. Centraal, gestructureerd en een gezamenlijk doel.

Partijen zoals BKWI, UWV, SVB, KING, IND, KPN, SZW, VNG, IB, Kadaster, RDW, CVZ, DUO werken al verschillende jaren goed samen met behulp van deze tooling. Benieuwd of deze tool past binnen jullie keten? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Refactory portfolio chain change management