Neos cms
Open source cms

Met jarenlange ervaring in het ontwikkelen, implementeren en verbeteren van Neos cms kennen wij de mogelijkheden om de best passende oplossing te bieden. Met de Neos cms kunnen we kwalitatief hoogwaardige online oplossingen bouwen op maat. Er zijn vele developers over de hele wereld die gratis bijdragen aan de ontwikkeling van Neos cms en de vele modules. Er verschijnen regelmatig updates die ervoor zorgen dat het systeem up to date blijft met diverse ontwikkelingen op internet, veilig en voorzien van de laatste snufjes.

Wat is Neos cms?

TYPO3 Neos cms is een gratis open source Content Application Platform op basis van zijn eigen PHP Framework Flow. De meest eenvoudige manier om inhoud in Neos te bewerken, is door te klikken op wat u wilt wijzigen, de wijzigingen uit te werken en op de knop Publiceren te drukken. Its that simple! Neos kan zich aanpassen aan uw publishing workflow. Van kleine websites met een paar redactie naar meerdere grote campagnes die parallel zijn opgesteld. Neos workspaces scale to your needs.

Typo3 in Nederland:

In Nederland werd TYPO3 met name populair toen bekende organisaties het gingen gebruiken zoals : het CNV, de VARA, de TROS, overheidsloket DigiD, de TU Eindhoven, de Erasmus Universiteit etc. De laatste tijd gaan gebruiken ook steeds meer gemeentes TYPO3, zo zijn in 2015 20 Gemeentes overgestapt.

Voordelen van Neos cms:

  1. Open source (geen licentie).
  2. Veel gratis modules.
  3. Makkelijk om inhoud te bewerken.
  4. Multilanguage sites.
  5. Command line interface.
  6. Flexible Templating.

 

Wij vertellen u graag meer over Neos:

Bent u geïnteresseerd in een Neos website? De medewerkers van Refactory vertellen u er graag meer over. U kunt uw vragen rechtstreeks stellen via het contactformulier, waarna wij contact met u opnemen. We zijn ook telefonisch bereikbaar op nummer (+31) 24 202 0023.

TYPO3 Neos cms
Neos contact formulier

Stuur bericht